Senato Kararı, BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü’nde İlk Kez Uygulandı

24.12.2010
Üniversitemiz senatosunun 21.09.2010 tarih ve B.30.2.ÇAÜ.0.05.02–030/29/9379 sayılı kararı gereğince Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Dr. Firuz Erdil, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf “Kulüp Yapısı, Yönetimi ve Sorunları” dersinde öğrencilere sunum yaparak derse katkı sundu. Aynı zamanda Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevini yürütmekte olan Dr. Erdil, derste gerçekleştirdiği “Spor Kulüplerinin kuruluşu, yönetsel sorunları ve spor kulüpleri hakkında yeni gelişmeler” başlıklı sunumunda öğrencilere konuyla ilgili teorik bilgiler aktardıktan sonra uygulamada karşılaşılan sorunlardan bahsetti. Öğrencilerin yoğun katılımıyla BESYO’da ilk kez gerçekleştirilen bu uygulama beğeniyle karşılandı. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.