Biga MYO Öğrencilerine "Aktif Öğrenci Olabilmek" Konulu Panel Düzenlendi

23.12.2010
Biga Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Biga Belediye Kültür Sarayı’nda panel ve kişisel gelişim semineri düzenlendi. Panele konuk olan Alper SELVİ (Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Dan. Hiz. Sahibi) kariyer öyküsünü öğrencilerle paylaşarak, öğrencilik yıllarında kurmuş olduğu şirketinin başarı öyküsünü öğrencilerle paylaştı ve “Hayatın her alanında girişimciliği bir hayat felsefesi olarak benimsemeleri gerekliliğini” vurguladı. Panelist Engin SEMERCİ ise Türkiye Gençlik Kurultayı çalışmalarını ve yapacağı projelerinden bahsetti. Bir diğer panelist Nurettin TAŞAR ise Gökçeada MYO’dan dikey geçiş yaptığı Biga İİBF Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yapacağı etkinliklerden bahsederek ekip olmak ve toplumsal sorunlara yabancılaşmamaya değindi. Panel sonunda öğrencilere sürpriz olarak düzenlenen, Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketinin sponsorluğunda gerçekleşen, Nagihan AK’ın (Danışman, Kişisel Gelişim Uzmanı) sunduğu “Doğru Motivasyonla Yüksek Performans” konulu eğitim semineri büyük ilgi gördü. Program sonunda panelistlere ve eğitimci Nagihan AK’a Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Ahmet Adem TEKİNAY tarafından teşekkür belgeleri ve hediyeler takdim edildi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.