Öğrenci Toplulukları Kahvaltıda Buluştu

15.12.2010
Üniversitemiz öğrenci topluluklarının temsilcileri, Öğrenci Topluluklarından Sorumlu Rektör Danışmanı Prof. Dr. Günhan Erdem başkanlığında, Kültür Şube yetkilisi Okutman Yadigâr Ercan ve Nurten Morgül eşliğinde Park Yeşil sponsorluğunda gerçekleştirilen kahvaltıda bir araya geldi. Rektör Danışmanı Prof. Erdem’in açılış konuşmasıyla başlayan kahvaltıda öğrenciler birbirlerini tanıma ve kaynaşma imkânı bulurken yakın tarihlerde gerçekleştirecekleri etkinliklerin duyurularını da yaptılar. Kahvaltıya sponsor olan Park Yeşil’in işletme sahibi Erhan Tez ise kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, üniversite öğrencilerini önemsediklerini, her türlü etkinlik için mekan olarak kendilerine yardımcı olabileceklerini söyleyerek kahvaltıya katılan öğrencilere teşekkür etti. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.