"Tiyatro Tabanlı Akran Eğiticileri"miz Samsun'da Çeşitli Etkinliklere Katıldı

14.12.2010
UNFPA (Birleşmiş Milletler Nüfus Planlama Fonu), Youth Peer ve DETİS (Devlet Tiyatrosu Sanatçıları Derneği) organizasyonu ile gerçekleştirilen, "Tiyatro Tabanlı Akran Eğitimi" projesi çerçevesinde, üniversitemiz Gençlik Danışma Birimi "Akran Eğiticileri"nden Ahsen Duygun ve Erdi Arslan, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ndeki etkinliklere katıldılar. Gençlik Danışma Birimi Koordinatörlüğü Yetkileri konuyla ilgili şunları söyledi: “08-12 Aralık 2010 tarihlerinde Samsun'da gerçekleştirilen proje kapsamında, ‘Tiyatro Tabanlı Akran Eğiticileri’miz gösterilerine 8-9 Aralık tarihlerinde provalarla hazırlandıklarını, 10,11 ve 12 Aralık tarihlerinde de birer gösteri sunduklarını ifade ettiler. Projenin ulusal düzeydeki son ayağının Samsun şehrinde yapılan gösterilerle tamamlandığını belirten akran danışmanlarımız Çanakkale’ye döndüler”. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.