Tokyo Deniz Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi'nden Rektörümüze Ziyaret

14.12.2010
Tokyo Deniz Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi’nden Dr. Hısaharu SAKAI; Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran CİRİK, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yeşim BÜYÜKATEŞ ve Doç. Dr. Murat YİĞİT eşliğinde Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi ile Tokyo Deniz Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi arasında yapılacak çeşitli işbirliği çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e bilgi verildi. Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise üniversitemiz ve üniversitemiz çalışmaları hakkında Dr. Hısaharu SAKAI bilgi verdi. Ziyarette karşılıklı olarak çeşitli hediyeler takdim edildi. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.