Saint Kliment Ohridski Bitola Üniversitesi ile İşbirliği Antlaşması İmzalandı

10.12.2010
Makedonya temasları esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Saint Kliment Ohridski Bitola Üniversitesi Rektörü PhD. Zlatko ZOGLEV ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN arasında işbirliği antlaşması imzalandı. İmzalanan antlaşmayla her üç üniversite arasında ortak organizasyonlar, ortak AB projeleri, öğrenci ve öğretim elemanı değişimleri yapma konularında işbirliğine varıldı. Saint Kliment Ohridski Bitola Üniversitesi’nin kuruluş yıldönümü törenlerine de katılan Rektör Prof. Dr. AKDEMİR, günün akşamında ise Prizren İşadamları ve Esnaflar Derneği’ni ziyaret etti. Buradaki görüşmede Dernek Başkanı Şarik Cibo ve üyeler ÇOMܒden girişimcilik eğitimi konusunda destek istediler. Saint Kliment Ohridski Bitola Üniversitesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle yoğun bir rektör katılımın olduğu programda Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN’a da fahri profesörlük unvanı verildi.