ÇOMÜ Hastanesi’nde Genç Yönetim

10.12.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni ve genç yönetimiyle Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Alanlarında uzman öğretim üyelerinden oluşan yeni yönetimi kabul eden Rektör Akdemir, yeni yönetime tebriklerini sundu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ve kentimizin en önemli kurumlarından biri olan ve gerek kentimizin gerekse bölgenin 3. basamak sağlık hizmetlerini karşılamaya çalışan Üniversite Hastanesi’nde, genç bilim insanlarından oluşan yeni yönetim göreve başladı. Hastane Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden verilen bilgide yeni başhekimin Doç. Dr. Can Duman olduğu aktarıldı. Başhekim yardımcılıklarına ise Yrd. Doç. Dr. Alper Şener, Yrd. Doç. Dr. Kubilay Ükinç ve Yrd. Doç. Dr. Timuçin Alar atandı. Ziyarette Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Ercan da hazır bulundu. ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret eden yeni hastane yönetimi yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi aktardı. Hastanenin bundan sonraki süreçte halka ve bilime yönelik daha etkin hizmet vereceği kaydedildi. Rektör Prof. Dr. Akdemir ise yeni yönetimin genç olması sebebiyle hastaneye önemli bir dinamizm kazandıracağını vurgulayarak yeni yönetimi tebrik etti.