Jeofizik Mühendisliği 10. Yılını Kutluyor

06.12.2010
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü kuruluşunun 10.yılını kutluyor. Bölümün kuruluşunun 10. Yılı nedeniyle Kepez Belediyesi ile ortaklaşa yapılan sahil bandı ağaçlandırma çalışması öğretim görevlileri, öğrencileri ve Kepez Belediyesi Başkanı Dr Ömer Faruk MUTAN’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 100 adet çınar ağacının dikildiği ağaçlandırma çalışmasının ardından açıklama yapan Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aydın Büyüksaraç, yapılacak diğer etkinlikler hakkında da bilgi verdi: “Bölümün kuruluşunu değişik etkinliklerle kutlamaya devam edeceğiz. Bundan sonraki etkinliğimiz, 2011 yılının ilk aylarında yapılacak olan 1 günlük anma programı. Bu program kapsamında bilimsel sunumlar yapılacak ve ardından bölüme emeği geçmiş çalışanlarımızla, mezunlarımızla bir araya geleceğiz. Bölümün 10 yılını anlatan bir kitapçık yayınlanarak 10 yıl içerisinde yapılanları hatırlama fırsatı bulacağız. Son olarak da 12-15 Eylül tarihlerinde uluslararası deprem kestirimleri sempozyumu düzenleyeceğiz”. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.