Bulgaristan'ın Varna Teknik Üniversitesi'nden Rektörümüze Ziyaret

01.12.2010
Bulgaristan’ın Varna Teknik Üniversitesi’nden bir heyet Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret ederek çeşitli projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Varna Teknik Üniversitesi’nden Rektör Yardımcısı Prof. P.Petrov, Deniz Teknolojileri Bölümü’nden Prof. Zl.Aleksiev, Gemi Sanayi Bölümü’nden Prof. H.Haralanov, Bilgisayar Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü’nden Prof. Rachev, Yabancı Öğrenciler Fakültesi Dekanı Prof. V.Naumov ve Çevre Koruma Bölümü’nden P. Sirotin’in yer aldığı ziyarette Varna Teknik Üniversitesi ve ÇOMÜ arasında yapılması planlanan öğrenci değişimi ve işbirliği projelerine ilişkin görüşmeler yapıldı. Ziyaret konuklara verilen çeşitli hediyeler ve teşekkürlerle son buldu. Ziyaret ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.