Biyologlar Derneği’nden Ziyaret

29.11.2010
Biyologlar Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Deniz Engin, Ege Üniversitesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Dinçer Ayaz ve üniversitemiz Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Veysel Aysel’den oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dr. Deniz Engin, Biyologlar Derneği hakkında Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’e bilgi verdi. Ekoloji ve Çevre Kongresi’nin 9 yıldır düzenli olarak yapıldığını dile getiren Dr. Deniz Engin kongrenin 10.sunu Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile ÇOMܒde gerçekleştirmek istediklerini ifade etti ve Prof. Dr. Ali Akdemir’den destek istedi. Prof. Dr. Ali Akdemir ise kongre için gerekli tüm desteği vereceklerini belirterek, derneğin çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.