ÇOMÜ Çağdaş Yaşam Topluluğu Gülpınar Lisesini Boyadı

29.11.2010
ÇOMÜ Çağdaş Yaşam Topluluğu tarafından organize edilen “Kardeş Okul” projesi kapsamında Çanakkale’nin Ayvacık İlçesine bağlı Gülpınar Lisesi’nin boyası- badanası yapıldı. ÇOMÜ Çağdaş Yaşam Topluluğu, ÇYDD Çanakkale Şubesi, Ayvacık Gülpınar Belediyesi ve YKKED Çanakkale Şubesi ile ortaklaşa yaşama geçirilen projede Gülpınar Lisesi öğrencileri ve topluluk üyelerinin yanı sıra Çağdaş Yaşam Topluluğu Başkanı Bahattin CARAV, ÇYDD Çanakkale Şube Başkanı Dr. Ersin GİN ile YKKED Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’da boya fırçalarıyla ekibin içinde yer aldı. Daha sonra “Kardeş Okul” projesi hakkında okul yöneticilerine ve öğrencilerine bilgi veren Topluluk Başkanı Bahattin CARAV okul öğrencileri için ÖSS hazırlık kitapları konusunda yardımda bulunacaklarını dile getirdi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.