Bulgaristan'ın European Polytechnical Üniversitesi'nden Rektörümüze Ziyaret

27.11.2010
Bulgaristan’ın European Polytechnical Üniversitesi Başkanı Toshko KRASTEV ve Başkan Yardımcısı Borislav BORISOV yanındaki heyetle birlikte Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek işbirliği projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca European Polytechnical Üniversitesi Başkanı Toshko KRASTEV, üniversitemizin gerçekleştirdiği uluslararası etkinliklerin önemine değindi ve böylesine başarılı organizasyonlara evsahipliği yaptığı için başta Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR olmak üzere tüm üniversite personelini kutladığını bildirdi. Ziyaret karşılıklı teşekkür ve iyi niyet temennileri ile son buldu. Ziyaret ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.