Fen Edebiyat Fakültesi 6. Geleneksel Spor Şenlikleri Ödül Töreni Yapıldı

25.11.2010
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi'nin Geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiği 6. Geleneksel Spor Şenlikleri Ödül Töreni Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir olmak üzere bir çok fakültemizin dekanları, rektör danışmanları ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem, ödül alacak öğrencileri kutlayarak katkı verenlere teşekkür etti. Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem'in konuşmasından sonra ödül törenine geçildi. Ödül Alan Bölümler ve Dereceleri Bölümlerarası Bayan Basketbol Turnuvalarında Fizik Bölümü 1. Oldu. Bölümlerarası Erkek Basketbol Turnuvalarında Matematik 1. Oldu Bölümlerarası Bayan Voleybol Turnuvalarında Biyoloji Bölümü 1. Oldu. Bölümlerarası Erkek Voleybol Turnuvalarında Fizik Bölümü 1. Oldu. Bölümlerarası Bayan Futbol Turnuvalarında Biyoloji Bölümü 1. Oldu. Bölümlerarası Erkek Futbol Turnuvalarında Fizik Bölümü 1. Oldu. Bölümlerarası Bayan Voleybol Turnuvalarında Matematik Bölümü 2. Oldu. Bölümlerarası Erkek Voleybol Turnuvalarında Tarih Bölümü 2. Oldu. Bölümlerarası Bayan Basketbol Turnuvalarında Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2. Oldu. Bölümlerarası Erkek Basketbol Turnuvalarında Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2. Oldu. Bölümlerarası Bayan Futbol Turnuvalarında Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2. Oldu. Bölümlerarası Erkek Futbol Turnuvalarında Coğrafya Bölümü 2. Oldu. Turnuvalarda birinci ve ikinci gelen takımlara ödülleri ve kupaları takdim edildikten sonra pilav ikramı gerçekleştirildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.