"Bozcaada'da Sosyal Yaşam ve Öğrenci Sorunları" Konuşuldu

12.11.2010
Gökçeada Meslek Yüksekokulu Bozcaada Yerleşkesi’nde eğitim gören Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri “Bozcaada’da Sosyal Yaşam ve Öğrenci Sorunları” konulu bir toplantıyla Bozcaada Yerel yönetimiyle bir araya geldi. Bozcaada Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıda Bozcaada Kaymakamı İbrahim ÇENET, Bozcaada Belediye Başkanı Mustafa MUTAY, Bozcada Emniyeti Komiser Yrd. Necdet TEMEN, Sağlık Grup Başkanı Hakan Can YILMAZ, Nurettin ÇELİK ve Gökçeada Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turan TAKAOĞLU’nun katılımıyla yapılan toplantıda katılımcılar öğrencilerimize, Bozcaada’yı anlatarak her zaman kapılarının açık olduğunu, sorunları ve talepleri ile ilgili çözüm konusunda her zaman yanlarında olduklarını belirttiler. Öğrencilerimizin sorunlarının ve taleplerinin dinlenmesiyle devam eden toplantı, kokteylle son buldu. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.