1. Uluslararası Sınır Ticareti Kongresi Yapıldı

10.11.2010
Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, 4-6 Kasım 2010 tarihleri arasında Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Halep Üniversitesi İşbirliği ile düzenlenen 1. Uluslararası Sınır Ticareti Kongresi’ne katıldı. Kongre açılış konuşmasında Türk ve Suriyeli katılımcılara hitap eden Rektörümüz, “Üniversitelerin küresel anlamda rekabet edebilirliğinin farklılıkları ile mümkün olduğunu ve bu kongrenin bu yönüyle önemli ve anlamlı olduğunu” vurguladı. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR aynı kongrede oturum başkanlığı da yaptı ve akabinde Halep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nidal SHEHADEN ve Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail GÜVENÇ ile ikili görüşmelerde bulundu. Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.