Katı Hal Kimyası Araştırma Laboratuvarı Açıldı

05.11.2010
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bünyesinde Katı Hal Kimyası Araştırma Laboratuvarı açıldı. Laboratuvarın açılışı Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından gerçekleştirildi. Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK’ün çalışmalarıyla oluşturulan laboratuvarın açılışına Rektör Danışmanı ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cüneyt AKI ile öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katıldı. Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK Katı Hal Kimyası Araştırma Laboratuvarı’nın kuruluş süreci hakkında açılışta bilgi verdi. Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK laboratuvarın kurulmasına sunduğu katkılardan dolayı başta Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR olmak üzere tüm katkı sunanlara teşekkür ettiğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de böylesine anlamlı çalışmalar yapmasından dolayı Yrd. Doç. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK’ü kutladığını bildirdi. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.