Biga MYO 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği Düzenledi

05.11.2010
2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlaması ve ek kontenjanların dolması ile öğrenci sayısı netleşen Biga MYO, 4. Kasım 2010 tarihinde Biga Belediyesi Ada Düğün Salonu’nda geleneksel hale gelen “ Tanışma ve Kaynaşma Etkinliği” gerçekleştirdi. Etkinliğe Biga Kaymakamı Fatih GENEL, Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Su Ürünleri Fakültesi Temel Bilimler Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa ALPARSLAN, Biga MYO Müdürü Prof. Dr. A. Adem Tekinay, Müdür Yardımcıları, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şemun TAYYAR açılış konuşmasını yaptıktan sonra öğrenciler, Umut Yıldızı Projesi kursiyerlerinden oluşan müzik gurubunun performansı eşliğinde eğlendi. Eğlence sonunda öğrencilere pilav ve ayran ikramı yapıldı. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.