Roman Dernekleri Federasyonu'ndan Rektörümüze Ziyaret

01.11.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Roman Dernekleri Federasyonu Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarete Çanakkale Onsekiz Mart Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali ÇALIŞIR ve dernek üyeleri Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Ramazan IŞILDAK, Cesur DİKİCİ, Musa DOĞRULMAZ ile Roman Dernekleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa ALPARSLAN katıldı. Ziyaret esnasında yeni kurulan Çanakkale Onsekiz Mart Roman Dernekleri Federasyonu hakkında Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e bilgi verildi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ise Çanakkale’nin tüm değerlerine önem verdikleri gibi Roman vatandaşlarımıza da üniversite olarak oldukça değer verdiklerini ifade etti. Üniversite olarak bilimsel, akademik çalışmalar noktasında Roman Dernekleri Federasyonu ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, yedincisi düzenlenecek Uluslararası STK’lar Kongresi’ne katkı sunmaya Roman Dernekleri Federasyonu’nu davet etti. Roman Dernekleri Federasyonu Üyeleri’de ÇOMÜ ile her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e sıcak ilgisinden dolayı teşekkür etti. Haber ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.