Gençlik Değişim Programı Gerçekleşti

01.11.2010
AB Gençlik ve Kültür Programları biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği "Holding Waifs" adlı Gençlik değişimi 11 - 20 Ekim 2010 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin kentinde gerçekleştirildi. Projede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite öğrencilerinin AB ülkelerinden sanat ve edebiyat ile ilgilenen diğer öğrencilerle buluşup, kent yaşamına yönelik bilgi ve birikimlerini paylaşmaları, ortak üretimler gerçekleştirmeleri hedeflenmiştir. Estonya, İtalya, Bulgaristan, Almanya ve Türkiye'den toplam 25 gencin katıldığı projede; Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans öğrencisi Uğur Güven ADAR, Batı Dilleri ve Edebiyatları İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü 4. Sınıf öğrencisi İrem SEKLEM, İngilizce Öğretmenliği bölümü 4. Sınıf öğrencisi Esra DEDELİ, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü Hakan ÜNAL ve İngilizce Öğretmenliği mezunu Hilal KAYNAK katılımcı olarak üniversitemizi temsil etmişlerdir. COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Çağrı EGE Tel: 0 286 218 00 18 / 1067 Belge geçer: 0 286 218 19 49 E-posta: comuyouth@gmail.com Konu ile ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.