Öğrencilerimiz Gençlik Değişim Programına Katıldı

26.10.2010
AB Gençlik ve Kültür Programları biriminin koordinatörlüğünü üstlendiği “Naked Windows” adlı Gençlik değişimi 01 – 12 Ekim 2010 tarihleri arasında Hollanda’nın Delft kentinde gerçekleştirildi. Projede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite öğrencilerinin AB ülkelerinden sanatla ilgilenen diğer öğrencilerle buluşup, bilgi ve birikimlerini paylaşmaları, ortak üretimler gerçekleştirmeleri hedeflenmiştir. Kısa film, müzik üzerine çeşitli aktivitelerde bulunan katılımcılar ortak bir gösterilerde bulunmuşlardır. Gençlik projesine öğrencilerimiz; Müzik Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Gökçen TAŞBAŞ, Grafik Tasarım Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Zeki Cihan PEKER, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Nilay TATLI, Ziraat Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Serkan TANIŞ katılımcı olarak yer almışlardır. COMU AB Gençlik ve Kültür Programları Birimi Çağrı EGE Tel : 0 286 218 00 18 / 1067 Faks : 0 286 218 19 49 E-mail : comuyouth@gmail.com Habere ilişkin fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.