Dünya Üniversiteler Kongresi'ne Ayvacık Meslek Yüksek Okulu da Katkı Sundu

26.10.2010
Uluslararası Dünya Üniversiteler Kongresi’ne 100 ülkeden gelen binlerce misafir Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde ağırlandı. Bu misafirler Troia Kültür Merkezinde mükemmel bir Türk gecesi yaparak karşılandı. Bu Türk gecesinde Ağaoğlu Şirketler Grubu My City Otel Executive Chefi Rafet İNCE ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Pastahane Takım Kaptanı Raşit YAZICI ve kardeşi Şaban YAZICI ve Souse Chefi Emre İNANIR da katkı sundu. Ayvacık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Tuğba OĞUZ, Gaye ÖĞÜNCÜ, Burak TAŞDEMİR, Elif KOÇALİ, Ersin ÖLMEZ, Burak ŞEN, Gülcihan ÖZBEY, Onur BAYKARA, Nurdan İNCİ, Ufuk ERTUĞRAL da Türk gecesinde yardımcı oldu. Bize bu Türk gecesinde yardımcı olan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi Executive Chefi Hüseyin ÇETİN ve Souse Chefi Cengiz ÖZKAN’da faaliyetlere katılmıştır. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linke tıklayınız.