Çanakkale Baro Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

25.10.2010
Çanakkale Baro Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında üçüncü kez başkanlığa yeniden seçilen Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU, yeni yönetimdeki arkadaşları Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ile tanıştırmak ve ÇOMܒnün küresel bir organizasyonu olan Dünya Üniversiteler Kongresi’nin başarı ile tamamlanmasından dolayı duydukları övüncü Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e iletmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU, Dünya Üniversiteler Kongresi’nin Çanakkale adına çok büyük bir yatırım olduğunu, dünyanın çeşitli ülkelerinden Çanakkale’ye gelen bilim insanlarına Çanakkale’nin tanıtıldığını ve bir Çanakkale’li olarak Çanakkale’nin dış dünyaya böyle başarılı bir biçimde tanıtılmasından dolayı başta Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduklarını ifade etti. Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU, gelecek dönemlerde de Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’in Çanakkale’ye ve ÇOMܒye yapacağı hizmetlerden mutluluk duyacaklarının altını çizdi. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR de yaptığı konuşmada Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU ve yönetim kurulu üyelerini yeniden seçildiği için kutladı ve yeniden seçilmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, üç dönem seçilmenin kolay bir iş olmadığını belirterek şunları söyledi: “Üç dönem seçilmesi nedeniyle, hem kendisini hem de ekip arkadaşlarını içtenlikle kutluyorum. Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU’nun hem baro başkanı olarak hem de yönetici, lider olarak Çanakkale’ye önemli katkıları olduğunu düşünüyorum. Kendisi objektif bir göze sahip, gerektiğinde eleştirel olmayı da yüksek profilden ifade eden, ama başarıları da yüksek profilde takdir etmeyi bilen bir kişi. O nedenle ÖMERCİOĞLU ve ekibinin Çanakkale’nin önemli bir kazanımı olduğunu düşünüyorum”. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Baro Başkanı Tülay ÖMERCİOĞLU’na başarılar diledi ve ziyaret etme nezaketinde bulundukları içinde teşekkür etti. Ziyarette Çanakkale’nin yerel televizyonu olan Ton TV’de çekim yaptı. Habere ilişkin fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.