Varna Teknik ve Balkan Üniversitelerinden Rektörümüze Ziyaret

22.10.2010
Varna Teknik ve Balkan Üniversitelerinin yöneticileri Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Varna Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ovid A. FARHI, Balkan Üniversitesi Rektörü M. Vedat ERYETİŞ, Varna Teknik Üniversitesi Dış İlişkiler Proje Yöneticisi Dr. Hristo HRİSTOV, Balkan Üniversitesi’nden Orhan KAYA ile ÇOMÜ Su Ürünleri Fakültesi’nden Doç. Dr. A. Suat ATEŞ ve Yrd. Doç. Dr. Selçuk BERBER’in bulunduğu ziyarette Varna Teknik Üniversitesi ile ERASMUS ve ikili işbirliği anlaşmaları yapılması kararı alındı. Ziyarette ayrıca Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR tarafından Dünya Üniversiteler Kongresi ve kongrede ele alınan konulara ilişkin konuklara bilgi verildi. Varna Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ovid A. FARHI de Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e kendi üniversitesinin yapısına ilişkin bilgi vererek Varna Teknik Üniversitesi’ne davet etti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.