Sualtı Topluluğu Görüntüleme Semineri Gerçekleştirdi

Sualtı Topluluğu Görüntüleme Semineri Gerçekleştirdi
Üniversitemiz Sualtı Topluluğu'nun konuğu sualtı fotoğrafçısı ve belgesel film yapımcısı Sayın Tahsin CEYLAN, Su Ürünleri Fakültesi Konferans Salonu’nda 2010 Güz döneminin ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Su Altı Topluluğu Yetkilileri konu ile ilgili şöyle konuştu: “Programda sualtı fotoğrafçılığı ve belgeselciliği ile ilgili bilgiler verildi, deniz canlılarının görüntüleme teknikleri tartışıldı. Daha önceki senelerde de gerçekleştirilen Sualtı Görüntüleme Seminerlerinin bir benzeri olan seminer, katılımcı öğrenciler açısından da olumlu geçti. Davetimizi kabul ederek bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Türkiye'nin ve Dünya'nın saygın sualtı fotoğrafçısı ve belgesel film yapım ustası Sayın Tahsin CEYLAN'a sonsuz teşekkür ederiz”.