Türk-Avustralya Kültür Merkezi’nde Anzak Günü Sunumu Yapıldı

19.10.2010
Çanakkale Avustralya Konsolosu Andrew Koç-McDonald ve Ofis Müdürü Barış Kaya Fen Edebiyat Fakültesi’ndeki Türk-Avustralya Kültür Merkezi’nde üniversitemizin çeşitli bölümlerinden yaklaşık 100 öğrenciye Anzak Günü etkinlikleri hakkında bir sunum gerçekleştirdiler. Sunuma Türk-Avustralya Kültür Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Azer Kemaloğlu ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevinç Özer de katıldı. Bilindiği üzere üniversitemiz öğrencileri her yıl 24–25 Nisan günleri gerçekleşen Anzak Günü Anma törenlerinde etkin olarak rol almakta ve özellikle yabancı dil bölümü öğrencileri, gelen yabancı misafirlerin ağırlanmasında yardımcı olmaktadır. Üniversitemiz öğrencileri her yıl yüksek katılımlı uluslararası nitelikteki bu etkinliğe yardım ederek hem maddi kazanç sağlamakta hem de pratik yapabilme şansını yakalamaktadırlar. Sunumun ardından, katılımcı öğrenciler Konsolosluk tarafından ÖSEM’de öğlen yemeğinde ağırlandı. Konsolosluk yetkilileri bu seneki etkinliklerde görev almak isteyen öğrencilerin 21 Kasım 2010 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adresine başvurabileceklerini bildirdiler. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.