Çanakkale Taş Heykel Çalıştayı 2010 Etkinliği Gerçekleştirildi

18.10.2010
Çanakkale Taş Heykel Çalıştayı 2010 etkinliği sona erdi. Çalıştaya katılan sanatçılar Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’in çalıştay onuruna verdiği yemekte bir araya geldi. Sanatçılar Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir tarafından çeşitli hediyelerle uğurlandı. Yemekte ayrıca çalıştay düzenleme kuruluna ve çalıştaya emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi. Yemeğe Rektör Danışmanı Prof. Dr. Osman Demircan, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Tuncer, İntepe Belediye Başkanı Aladdin Özkurnaz, Biga Madencilik İşletmeleri’nin sahibi Hayrettin Dereli, Turizm Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Ercan ve Dünya Üniversiteler Kongresi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay Koç da katıldı. Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.