Rektörümüz Akran Danışmanları "Eğitim Becerileri" Kursunu Ziyaret Etti

18.10.2010
Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir, aday akran danışmanlarının "Eğitim Becerileri" kursunu ziyaret etti. Gençlik Danışma Birimi aday akran danışmanları eğitim becerileri kursunun ikincisini tamamladı. Sağlıklı Gençlik Sağlıklı Gelecek projesi kapsamında, sigara, alkol ve madde kullanımı temalı araştırmanın ilk aşamasında, planlanan eğitim becerileri kursunu 33 (otuzüç) öğrenci başarı ile tamamladı. Farklı fakülte ve bölümlerden kursa katılan aday akran danışmanları aktif, katılımcı bir tavırla sürdürülen iki günlük kursta geliştirdikleri bilgi, beceri ve tutum ile geleceğe yönelik çalışmalar için umut verdiler. Kursa katılan öğrenci listesi için tiklayiniz Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.