HİT'ten Huzurevi'ne Gençlik Aşısı

18.10.2010
ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu (HİT), ÇAKADER Daniş Acar Huzurevi’nin sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı. Yaşlılarla oynayan ve keyifli sohbetler gerçekleştiren üniversite öğrencilerini yaşlılar evlatları gibi bağrına bastı. Sıcak diyalog o kadar attı ki kimi yaşlılar, üniversite öğrencileriyle çifteteli bile oynadı. Halkla İlişkiler Topluğu, yeni eğitim-öğretim dönemine hızlı bir giriş yaptı. Topluğa üye öğrenciler, sabah kahvaltıda bir araya geldikten sonra ÇAKADER Daniş AÜcar Huzurevi’ni ziyaret etti. Yaşlıların tek tek ellerini öpen topluk üyeleri, onlarla uzun uzun sohbet etti. HUZUREVİ UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen ve kendilerini dinleyen Halkla İlişkiler Topluğu’na üye üniversite öğrencileri, huzurevinin zemin katında bulunan salonda yaşlılarla oyunlar oynadı. Mutlu oldukları her hallerinden okunan, farklı ve renkli bir gün geçiren huzurevi sakinleri kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldı. Ziyaretlerin kendilerini tazelediğini ve hayat kattığını belirten huzurevi sakinleri, öğrencilerin kendilerine gösterdikleri ilginin anlamlı ve kıymetli olduğunu belirtti. DOĞUM GÜNLERİ KUTLAMALARI BAŞLATILACAK Konuyla ilgili açıklamada bulunan Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram, önümüzdeki günlerde ilk kez deneyecekleri bir çalışmayla ilgili de bilgi verdi. Bayram açıklamasında şunları belirtti. “Biz, toplum kesimleri içinde en fazla huzurevi’ne ilgi gösteriyor, onları ailelerimiz olarak değerlendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde doğum günü gelen yaşlılarımıza sürpriz kutlama programları yapacağız. Mumları onlarla birlikte üfleyeceğiz. Öğrencilerimiz bu hususta duyarlılığı yüksek olan öğrencilerdir. Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları bu sene de artırarak devam ettireceğiz.” Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.