Tıp Fakültesi'nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı

18.10.2010
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Reşit Ersay, Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Prof. Dr. Ertuğrul Ercan’a devretti. Törene Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’in yanısıra yeni Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Coşar ile Doç. Dr. Fatma Sılan’da katıldı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir devir teslim töreninde yaptığı konuşmada ÇOMܒnün önemli kurumsal geleneklerinden birinin de görev devir teslim töreni olduğunu, böylelikle görevi sona eren hocamıza takdir ve teşekkürlerin iletildiğini, göreve yeni gelen hocamıza da başarılar dilendiğini bildirdi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir, Prof. Dr. Ahmet Reşit Ersay’ın dekanlık görevinde fedakarca çalıştığını vurgulayarak kendisine teşekkür ettiklerini ifade etti. Rektörümüz, teşekkürlerinin bir ifadesi olarak da Prof. Dr. Ahmet Reşit Ersay’a plaket ve seramik tablo takdim etti. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Ercan ise kurucu dekana katkılarından dolayı çok teşekkür ettiğini belirterek, “yeni kurulmuş olan Tıp Fakültemizin bu noktaya gelmiş olmasında vermiş olduğu yoğun mesaiden ötürü kendisine minnetlerimizi ve takdirlerimizi sunuyoruz” dedi. Prof. Dr. Ahmet Reşit Ersay da, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Ercan’a dekanlık yaptığı dönemdeki katkılarından dolayı teşekkür etti ve önümüzdeki dönemde çok daha iyi şeyler yapacağına inandığını bildirdi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Ercan’ın özgeçmişi ve hedeflerini görmek için tiklayiniz Haberle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.