Öğrencilerimiz AB Eğitim ve Gençlik Programına Katıldı

13.10.2010
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 4. Sınıf Öğrencisi Mikail Konukçu ve Türk Dili ve Edebiyatı Mezunu Bilge Tozmanlı, 27 Eylül- 04 Ekim 2010 tarihleri arasında Alanya Konaklı Belediyesi'nde gerçekleşen “Biz de Varız" isimli eylem 1.3 demokrasi projesinde katılımcı olarak yer almışlardır. Türkiye’nin dışında Litvanya ve Slovakya ülkelerinin de katıldığı projede 18 Engelli 12 Engelsiz olmak üzere toplam 30 genç yer aldı. Yürütülen projede engelli gençlere aktif vatandaşlık ve karar alma mekanizmalarına katılımları konusunda bir bakış açısı kazandırma ve yol gösterici olma hedeflenmiştir. Faaliyet sürecince gençler kendi ülkelerindeki engelli kişilerin bugünkü durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuşlardır. Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programı Kapsamında, Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibe ile gerçekleşmiştir. Katılımcıların tüm yorumlarını görmek için tiklayiniz Ulusal Ajans eğitimleri güncel duyuruları görmek için tiklayiniz Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.