Liverpool Üniversitesinden Rektörümüze Ziyaret

11.10.2010
Liverpool Üniversitesi Yer ve Okyanus Bilimleri Bölümünden Dr. John Piper, Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süha Özden ile Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Yücel Acer de bulundu. Ziyaret esnasında iki üniversite arasında akademik, idari personel ve öğrenci değişimi programı ile çalıştay düzenlenmesini kapsayan Erasmus anlaşması imzalandı. Üniversitemizi ve Çanakkale’yi oldukça beğendiğini ifade eden Dr. John Piper imzalanan bu anlaşmanın her iki üniversite için de oldukça yararlı olduğunu belirtti. Dr. Piper, küreselleşmenin çok hızlı ilerlediği günümüzde bu tür anlaşmaların artmasını temenni ettiklerini bildirdi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir de Liverpool Üniversitesi ile ortak faaliyette bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, üniversitemizin ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği etkinliklere ilişkin ziyarette bilgi verdi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennileri ile son buldu. Ziyaret ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.