Akran Danışmanı Adayları, Eğitim Becerileri Geliştirme Kursunu Başarı ile Tamamladı

11.10.2010
Gençlik Danışma Birimi Koordinatörlüğü yetkilileri, akran danışmanı adaylarının eğitim becerileri geliştirme kursunu başarı ile tamamladığını bildirdi. Yetkililer konuya ilişkin şunları ifade etti: "Üniversitemiz Bilimsel Araştırmalar Fonu Tarafından desteklenen, 'Sağlıklı Gençlik Sağlıklı Gelecek' isimli 'Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı' temalı, Akran Danışmanlığı projesinin, ilk ayağı olan aday akran danışmanlarına yönelik Birinci Eğitim Becerileri Kursu 9-10 Ekim 2010 tarihlerinde Dardanos Yerleşkesinde yapıldı. İki gün boyunca devam eden kurs süresince üniversitemizin çeşitli bölümlerinde eğitim gören öğrencilerden oluşan Aday Akran Danışmanlarımızın heyecanı ve temposu görülmeye değerdi. Bu projenin birinci aşamasında yer alan İkinci Eğitim Becerileri Kursu ise 16-17 Ekim 2010 tarihlerinde Dardanos yerleşkesinde yapılacaktır". Kursa katılan öğrencilerin listesi için tiklayiniz Konu ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.