Uluslararası İkinci Trakya Bölgesi Girişimcilik-Kalkınma Sempozyumu Yapıldı

11.10.2010
1-2 Ekim 2010 tarihlerinde beş üniversitenin (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi) işbirliği ve Kırklareli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İğneada’da yapılan Uluslararası 2. Trakya Bölgesi Girişimcilik - Kalkınma Sempozyumu yoğun katılım ve çok sayıda bildirinin sunulmasıyla yapıldı. Diğer katılımcı üniversite Rektörlerinin de hazır bulunduğu açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDEMİR, ülkelerin kalkınmasında girişimciliğin ve girişimci yetiştirmenin önemini vurguladı. Yerel ve Ulusal basının da yoğun ilgi gösterdiği sempozyumun üçüncüsü gelecek yıl Namık Kemal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılacaktır. Konu ile ilgili resimlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.