Öğrencimiz Estonya’daki Gençlik Projesine Katıldı

08.10.2010
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İngilizce Dili Eğitimi 4. Sınıf Öğrencisi Ayça BÖCÜ, 16–21 Eylül 2010 tarihleri arasında Estonya'da gerçekleşen Salto Gençlik "Gençlik Projelerinde Kültürlerarası Öğrenme" isimli eğitim seminerinde katılımcı olarak yer almıştır. Türkiye, Polonya, Rusya, Belçika, Avusturya, Hollanda ve İtalya'nın katıldığı eğitimde gençlik projelerinde informal eğitim tekniklerini kullanarak kültürlerarası öğrenimi gençlik projelerinde yaygınlaştırmak amaçlanmıştır. Eğitimde gençlik projelerinde görev almış, koordinatörler, liderler ve kolaylaştırıcılar katılımcı olarak yer almışlardır. Katılımcıların tüm yorumları için tıklayınız Ulusal Ajans eğitimleri güncel duyurular için tıklayınız Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programı Kapsamında, Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibe ile gerçekleşmiştir. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.