Ayvacık MYO’da Oryantasyon

08.10.2010
Üniversitemiz Ayvacık Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencileri için gerçekleştirilen oryantasyon programında üniversitemiz tanıtıldı, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgiler verildi. ÇOMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca düzenlenen programa katılan çok sayıda öğrenciye spor ve sağlık konularında uzman ve psikologlar tarafından da bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerin sosyal ve kültürel aktiviteler konusunda nerelerden faydalanabileceklerinin aktarıldığı programda, öğrencilerin sağlık problemlerinde müracaat edebilecekleri Mediko-Sosyal birimi hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Program sonunda uzman ve uzman psikologlar öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Konuyla ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.