ÇSATT Güz Dönemi Etkinliklerine Başlıyor

08.10.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu (ÇSATT) 2010-2011 yılı Güz dönemi etkinliklerine başlıyor. ÇSATT dönemin ilk şehitlik gezisini 10 Ekim 2010 Pazar günü gerçekleştirecek. Topluluğun başkanı Süleyman Açıkgöz: “Çanakkale’ye ülkemizin farklı şehirlerinden gelen her öğrenci en azından bir kez bu tarihi yarımadayı gezsin, bu topraklarda verilmiş mücadeleye tanık olsun ve bundan sonra bize bırakılan bu emaneti korumak adına herkes kendi payına bir şeyler çıkarsın istiyoruz” şeklinde konuştu. Geziye katılımın her dönem gibi bu dönem de yoğun olmasının beklendiğini belirten Açıkgöz, ayrıca 9 Ekim Cumartesi günü saat 17.30’da Anafartalar Kampüsü C2-117 numaralı sınıfta dönemin ilk genel üye toplantısının gerçekleştirileceğini bildirdi. Açıkgöz, toplantıda dönem etkinlikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verilerek, topluluğun tanıtımının yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.