Bayramiç MYO'ya Alternatif Girişimcilik Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Şirketinden Bilgisayar Desteği

06.10.2010
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bayramiç MYO’ da öğrenciyken kendi şirketini kuran girişimci Alper SELVİ’den 2009 yılında mezun olduğu Bayramiç MYO’ya anlamlı bir bağış gerçekleşti. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan Sivil Toplum Kuruluşları Kongresinin’de ana temasını oluşturan “Hayırseverlik” konusuna da deyinen Selvi, böyle anlamlı katkılarla üniversite ve kamu kurumlarının daha da iyi hizmet vereceğini vurguladı. Her şeyi devletten beklemek sendromunun aşılması için, STK’ların ve Girişimcilerin bu gibi konulara duyarlı davranmaları gerektiğini vurgulayarak eğitim ve öğretim için yarınlara bir katkıda siz yapın çağrısında bulundu. Bayramiç MYO Müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY ise bu anlamlı desteği için Alper SELVİ’ye teşekkür ederek çalışmalarından ötürü kutladı ve yeni eğitim sezonda Çanakkale’de ve Türkiye’nin çeşitli illerinde yapacağı eğitim seminerlerinde başarılar diledi. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linke tıklayınız.