Bayramiç MYO Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

06.10.2010
ÇOMÜ Bayramiç Meslek Yüksek Okulu’nu kazanan ve kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine yönelik ÇOMÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca Oryantasyon Programı düzenlenmiştir. Programda öğrencilere üniversitemizin tanıtımı başta olmak üzere, sosyal ve kültürel faaliyetler, spor ve sağlık konularında uzmanlar ve uzman psikologlar tarafından bilgilendirmeler yapılmıştır. Öğrencilerin sosyal ve kültürel aktiviteler konusunda nerelerden faydalanabilecekleri ve faaliyetlere katılmalarının sosyal gelişimlerini nasıl etkileyeceği konularında bilgiler aktarılmıştır. ÇOMÜ bünyesinde bulunan Mediko-Sosyal birimi hakkında da ayrıntılı bilgiler aktarılarak öğrencilerin sağlık problemlerinde ne gibi uygulamalarla müracaatlarda bulunabilecekleri aktarılmıştır. Öğrenciler istek ve sorunlarını ilgili uzman ve uzman psikologlara iletmişler ve ÇOMÜ Bayramiç MYO Müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY’ ın konuşmasının ve teşekkürünün ardından oryantasyon ekibi Bayramiç MYO’ dan ayrılmıştır. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linke tıklayınız.