Bayramiç MYO Müdürü ve Beraberindeki Ekip Bulgaristan Filibe Ziraat ve Tarım Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

06.10.2010
Erasmus değişim programı çerçevesinde, Bayramiç MYO Müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY ve beraberindeki ekip 19-25 Eylül 2010 tarihleri arasında Bulgaristan Filibe Ziraat ve Tarım Üniversitesini ziyaret etti. Bayramiç MYO Müdürü Prof. Dr. Hamit ALTAY Filibe Ziraat ve Tarım Üniversitesinde öğrencilere vermiş olduğu 1 haftalık derslerde duymuş olduğu memnuniyeti Filibe Ziraat ve Tarım Üniversitesi yetkililerine ileterek karşılıklı fikir alışverişlerinin sürdürülebilir olmasını konusunda temennilerini iletmiştir. Filibe Ziraat ve Tarım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mariana IVANOVA ve Dekan Prof. Dr. Vasko VASİLEV in ziyaret süresince ÇOMÜ Bayramiç MYO Müdürü ve beraberindeki ekiple karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunmuşlar ve yapılacak projelerde ortaklıklar görüşülmüştür. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linke tıklayınız.