Avustralya Milli Üniversitesi’nden Ziyaret

01.10.2010
Australian National Üniversitesi’nden Prof. Dr. Peter Londey, Prof. Dr. Mehdi İlhan, Prof. Dr. Elizabeth Minchin Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdemir'i makamında ziyaret etti. Avustralyalı öğretim üyelerine ÇOMÜ Tarih Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Fatih Yavuz, ÇOMÜ Tarih Bölüm öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Muhammet Erat ve Öğretim Görevlisi Reyhan Körpe eşlik etti. Gelibolu Yarımadası’nın Tarihi üzerine geniş kapsamlı ortak bir araştırma yapan Avustralyalı ve üniversitemiz bilim insanları, verdiği destekten dolayı Rektöre teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Ali Akdemir, Çanakkale ve çevresi ile ilgili projelere Üniversitenin her zaman katkıda bulunduğunu belirterek proje katılımcılarına başarılar diledi. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.