TOBB Başkanı Biga MYO Standını Ziyaret Etti

21.09.2010
Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nın organize ettiği "5. Ticaret ve Sanayi Festivali" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun da katılımı ile açıldı. 3 gün sürecek festival açılışına TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Ali PARTAL, Çanakkale Milletvekilleri Ahmet KÜÇÜK ve Müjdat KUŞKU, Biga Belediye Başkanı Mehmet ÖZKAN, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami TEZCAN, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur BEKTAŞ, İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş. adına Şerif MUTLU, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Davut DOĞAN, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım KİRTİŞ, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fuarda yüksekokulu tanıtıcı afiş ve broşürlerin dağıtımının yanı sıra yüksekokulda üretilen süt ürünlerinin tanıtımı da yapıldı. Biga MYO standı TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU tarafından da ziyaret edildi. Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. A. Adem TEKİNAY tarafından HİSARCIKLIOĞLU’na yüksekokulu tanıtan broşürler ile gerçekleştirilen etkinlikleri içeren kitapçık takdim edilirken yüksekokulda üretilen yoğurt, ayran ve sepet peynirinden ikram edildi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.