"Akran Danışmanlarımız" Yaz Aylarını Boş Geçirmedi

ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimi akran danışmanlarımız, Ağustos ve Eylül aylarında üç farklı proje ve eğitim kurslarına katıldılar. ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimi Koordinatörlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyledir: “Akran danışmanlarımızdan Ahsen Duygun, 16-20 Ağustos 2010 tarihleri arasında, Antalya- Adrasan’da, Akdeniz Üniversitesi uluslararası gençlik topluluğunun hazırladığı kursa katıldı. Bu kurs, üniversite kulüplerinin kapasitesini geliştirme, kulüpler arası iletişim ağı oluşturma ve gençlik programlarının yaygınlaştırılması projesine hazırlık amaçlı bir kurstu. Yine Ahsen Duygun ve Erdi Arslan isimli akran danışmanlarımız, 31 Ağustos- 7 Eylül tarihleri arasında, UNFPA ve Youth-PEER Türkiye tarafından Ankara’da düzenlenen 'Tiyatro Tabanlı Akran Eğitimi' kursuna katıldılar. Akran danışmanlarımızdan Yasin Arlı ve Esra Görmüş, 1-7 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’de düzenlenen, Yrd. Doç. Dr. Ekrem Tufan tarafından verilen, Ulusal Kapasite Geliştirme Eğitimleri, Stratejik Planlama ve Fon Yaratma konulu kursa katıldılar. ÇOMÜ Gençlik Danışma Birimimiz adına bu kurslara katılan, tüm akran danışmanlarımıza teşekkür eder, çabalarının devamını dileriz”.