Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanından Rektörümüze Veda Ziyareti

01.09.2010
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Alaettin Sevim, görev süresinin dolması sebebiyle Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Bir yıllık görev süresince üniversite ile başarılı işler yaptıklarını dile getiren Tuğamiral Alaettin Sevim, ÇOMܒnün şehre önemli katkıları olduğuna dikkat çekerek şunları ifade etti: “Bir yıllık görev sürem boyunca üniversitenin sürekli gelişen yapısına tanıklık ettim. Üniversitenin şehrin yapısını, dokusunu değiştirdiğini ve şehrin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunduğunu gördüm. Her faaliyetimizde üniversitenin desteğinin bizimle birlikte olduğunu bilmek bizi rahatlattı”. Tuğamiral Alaettin Sevim, görev süresi boyunca ÇOMÜ ile sağlanılan olumlu işbirliğinden ötürü kurumu ve kendi adına Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’e teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir ise, Tuğamiral Alaettin Sevim’in ilkeli ve kararlı tutumu ile Çanakkale’de büyük başarılara imza attığını belirterek, “eminim ki yeni görev yerinizde de başarılarınızı devam ettireceksiniz” dedi. Haber ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.