Rektörümüz Ayvacık MYO'yu Ziyaret Etti

17.08.2010
Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Ayvacık Meslek Yüksek Okuluna ziyarette bulundu. Ziyarette Rektörümüze, 20-24 Ekim 2010 tarihlerinde üniversitemizde gerçekleştirilecek olan Dünya Üniversiteler Kongresi’nin Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Oktay KOÇ da eşlik etti. İlgili ziyarette Ayvacık Meslek Yüksekokuluna Müdür olarak uzun süreler hizmet eden Öğr. Gör. Ahmet ABAY’a teşekkür belgesini sunan Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, aynı zamanda Yüksekokula yeni Müdür olarak atanan Prof. Dr. Feyzi UĞUR’a da yeni görevinde başarılar diledi. Yüksekokulla ilgili olarak kısa bir bilgilendirme yapan Prof. Dr. Feyzi UĞUR, Yüksekokulla ilgili başarılı çalışmaların artması anlamında gayretli olacaklarını ifade etti. Ardından, Ayvacık Belediye Başkanı M. Ünal ŞAHİN’e ziyarette bulunuldu ve ilgili ziyarette, Ayvacık Belediyesi ile Üniversitemiz arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi ve gelecekte uygulamaya konulacak muhtemel projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.