Osnabrück Üniversitesi’nden Bayramiç MYO’ya Ziyaret

12.08.2010
Osnabrück Üniversitesi Ziraat fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüdiger Anlauf Bayramiç Meslek Yüksekokulu ve Bayramiç'i ziyaret ettiler. Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr Hamit ALTAY'dan Bayramiç ve Yüksekokulumuz hakkında bilgi alan Prof. Dr. Anlauf daha sonra Bayramiç Belediye Başkanı Sayın İsmail Sakin Tuncer'i ziyaret ettiler. Prof. Dr. Anlauf, Yüksekokulumuzun eğitim-öğretim ve uygulama alanlarını gezen Prof. Dr. Anlauf, özellikle laboratuvarların Almanya'da görev yaptığı okuldan daha modern olduğunu belirtti. Çevre tarım arazilerinde incelemelerde bulunan Prof. Dr. Anlauf gelecekte ortak projelerde bulunulabileceğini kaydetti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.