Yazılım Mühendislerinden Rektörümüze Ziyaret

29.07.2010
Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yazılım Mühendisliği Yaz Okulu Çalıştayı için üniversitemizde bulunan Prof. Dr. Murat TANIK (University of Alabama), Doç. Dr. Ali H. DOĞRU (ODTÜ), Doç. Dr. Halit Oğuz TÜZÜN (ODTÜ), Yüksek Mühendis İsmail BAYRAKTAR (Figensoft) ile Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan TATAR ve Bilgisayar Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cengiz TOĞAY’dan oluşan heyet Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’i makamında ziyaret etti. Ziyarette üniversitemizin ulusal ve uluslararası düzeyde gerçekleştirdiği etkinliklere, faaliyetlere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversitemizin son yıllarda önemli atılımlar gerçekleştirdiğinin vurgulandığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesini bir dünya üniversitesi yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, konukları Dünya Üniversiteler Kongresi’ne katkı sunmaya davet etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.