Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanından Veda Ziyareti

28.07.2010
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Dz. Kur. Kd. Alb. Cem GÜNAYDIN, görev süresinin dolması sebebiyle Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e veda ziyaretinde bulundu. Dz. Kur. Kd. Alb. Cem GÜNAYDIN, iki yıllık görev süresince üniversite ile başarılı işler yaptıklarını dile getirerek ÇOMܒnün şehre önemli katkılarda bulunduğunu vurguladı. Üniversitenin büyümekte ve gelişmekte olduğunu, şehre ayrı bir doku kazandırdığını, şehrin yapısını tam anlamıyla değiştirip, küçük kentten, yaşanılası kente dönüştürdüğü belirten Dz. Kur. Kd. Alb. Cem GÜNAYDIN, Prof. Dr. Ali AKDEMİR’e çalışmalarında başarılar diledi ve yapılan çalışmaları hayranlıkla izlediklerini ifade etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.