Dardanos Yerleşkesi Yeni Çehresiyle Basın Mensuplarına Tanıtıldı

09.07.2010
Konaklama, restoran ve cafe mekânlarının inşa edilmesinin ardından öğrencilere ve Çanakkale halkına yeni çehresiyle hizmet vermeye hazır duruma gelen Üniversitemiz Dardanos Yerleşkesi, düzenlenen sohbet toplantısı ile basın mensuplarına tanıtıldı. Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığından ve Dardanos Tesislerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. C. Varol TOK, basın mensuplarına Dardanos Yerleşkesi ile ilgili bilgiler vererek, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Daha sonra Prof. Dr. Ali AKDEMİR ve Prof. Dr. C. Varol TOK yerleşkede inşası tamamlanan ve hizmet vermeye hazır durumda bulunan konaklama, restoran ve cafe mekânlarını basın mensuplarına gezdirerek tanıttılar. Konuyla ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.