Çek Cumhuriyeti'nin Palacky Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

01.07.2010
Erasmus anlaşmaları kapsamında Üniversitemizin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda çalışmalarda bulunmak üzere Çek Cumhuriyeti Olomouc kentinde yer alan Palacky Üniversitesi’nden gelen Beden Eğitimi Fakültesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Zuzana Hanelova, Rektör Prof. Dr. Ali Akdemir’i makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı ve Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ve BESYO Erasmus Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Özden Yurdakul’un da katıldığı ziyarette Palacky üniversitesi ile diğer akademik alanlarda da işbirliği yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunulurken Dünya Üniversiteler Kongresi’nin Palacky Üniversitesi’nde tanıtılması konusunda çalışmalar yapılması kararlaştırıldı. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.