Monash Üniversitesi’nden Rektörümüze Ziyaret

29.06.2010
Monash Üniversitesi Dekanı Prof. Rea FRANCES ve Prof. Bruce SCATES Rektör Prof. Dr. Ali AKDEMİR’ i makamında ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Ali AKDEMİR, bu yıl Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta yapılan “Küreselleşme Çağında Yüksek Öğretimde Etik ve Değerler: Disiplinlerin Rolü” temasıyla gerçekleştirilen konferans hakkında konuklara bilgiler verdi. Dünya Üniversiteler Kongresinin küresel sorunların çözümündeki rolün çok önemli olduğuna değinen Prof. Dr. Ali AKDEMİR, Monash Üniversitesini Ekim ayında gerçekleşecek Dünya Üniversiteler kongresine davet etti. Monash Üniversitesi Dekanı Prof. Rea Frances ve Prof. Bruce Scates ise ziyarette Dünya Üniversiteler Kongresine katılacaklarını belirterek, Çanakkale ziyaretleri esnasındaki program hakkında Rektörümüze bilgi verdi. Konuklar daha sonra üniversitemiz bünyesinde bulunan Türkiye-Avustralya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili fotoğraflara bakmak için aşağıdaki linki tıklayınız.